Vem är då jag,  AnnA, personen bakom HappyHabitz.

Jag bor i Sundsvall och har en Magisterexamen inom teknik & IT. Under mina dryga 25 år i arbetslivet på olika IT- och telekombolag, från Göteborg till Sundsvall, så har intresset för människor, team, personlig utveckling och välmående ökat successivt. Jag brinner för goda samarbeten fyllda med positiv energi och strävar alltid efter glädje, effektivitet, trivsel och synergier.

Jag har deltagit i och bevittnat hur projekt och program genomförts, hur omorganisationer påverkat samt behovet av kontinuerligt förändringsarbete och förändringsledning. Jag har uppmärksammat hur alltfler människor påverkas negativt av ökade krav, tidspress och stress.

Vi möter varje dag ett ökat informationsflöde med ett enormt brus. Under en vanlig arbetsdag med många intryck och mer eller mindre konstant uppkoppling under vår egen fritid så behöver vi träna på att fokusera och hushålla med vår energi.

Jag är intresserad av och vill bidra till att människor ska må så bra som möjligt. Att många mår dåligt idag vill jag råda bot på. Vi behöver förändra vårt mindset – och Mindfulness är en beprövad metod med bevisat goda resultat. Därför utbildade jag mig till Mindfulness instruktör hos iLivEra hösten 2017. Eftersom Mindfulness ligger nära medvetna rörelser har jag också utbildat mig till Yinyoga instruktör (2019), Yinyoga & traditionell kinesisk medicin (2020) och Yinyoga & Restorative instruktör (2021) alla för Magdalena Mecweld

Under tiden har mitt intresse för coaching, mental träning och prestationspsykologi växt alltmer, och då Corona-pandemin tog fart passade jag på att utbilda mig till Diplomerad Mental Coach (2021) för Schill Coaching AB. Allt för att kunna hjälpa människor och företag uppnå sin fulla potential.

 

 

Jag brinner för…

Jag brinner för positivt tänkande och att ha en positiv inställning och attityd till livet, oavsett situation. Jag vill sprida energi, glädje, inspiration och hopp genom att hjälpa människor att skapa och bibehålla goda vanor (HappyHabitz).

Eller som en vän till mig brukar säga: Det vill gärna bli bra!

Att förändra en vana – Mini Habits

När man behöver förändra något, såsom exempelvis att skapa en ny vana så uppstår naturligt ett motstånd. Att komma igång med träning för att åstadkomma en förändring som varar i längden, är det som är svårast. Därför rekommenderar jag en kombination av handledning och egen övning.

HappyHabitz vill se fler hållbara människor!

 

Mina samarbetspartners

Goda Energier, http://godaenergier.se/
Camp Faravid, http://coldskills.se/