Företag 

            

 

Deltagare

”Retreatet motsvarade med råge mina förväntningar. Bra blandning av teori, praktik, samtal och övningar. Helgen har gett mig energi & nya tankar, en vilja till förändring, mer kunskap, gemenskap och öppnare sinne. ”
Nicole Welke, Stockholm


”Allt var toppen! Mixen av allt, upplägget, insikt, lugn  och måbra-övningar. En fantastisk helg och en ego boost för att må bra.”
Therése Hulling, Zengun


”Jag hade höga förväntningar som överträffades på alla möjliga sätt. Ni är riktigt härliga, behagliga och framförallt duktiga och mångfacetterade ledare. Ni är ett otroligt bra team och det var superhärligt att få massor med verktyg med sig. Så tacksam för kursens alla delar.” 

Sara Gustafsson, Zengun

 

”Jag är så glad att jag valde att gå kursen. Jag har fått ett nyare sätt att tänka. Man får verktyg för att se på livet lite annorlunda. Lugnare, mer reflekterande. Verktyg för att hantera alla situationer annorlunda/bättre för mig. Mer närvaro i livet!”

Annika Korvo Nilsson, Tandläkare, Excellence Tandvård


”Kursen överträffade mina förväntningar och mer därtill. Insikten kring att om jag faktisk använder verktygen jag fått presenterat för mig och testat så funkar det. Då blir jag mer närvarande i nuet och ser helheten bättre, och kan göra klokare val. Balans det kan jag få med enkla små medel. ”

Ulrika Kjellberg-Pettersson, Program Manager

 

”Jag lärde mig att jag med ganska små medel och tid kan jobba med att bli mera mind ful, må bättre och låta hjärnan vila. Tack för en kick-start i rätt riktning !”
Helena Pettersson, IT Project Manager

 

”Helheten har varit fantastisk, varje fråga går hand i hand. Mini habits och heartfulness är värdefulla verktyg jag tar med mig i vardagen.”
Lina Runudde, Sjuksköterska