Kurser

Kurser håller vi i olika delar av Norrland. Bland annat i Sundsvall men även i Åre på Spiragården och Camp Faravid i nordligaste Lappland för retreats inom mindfulness, yoga och övrig andlig utveckling. På Spiragården blir vi omhuldade av Lisa med hennes fantastiska vegetariska mat och harmoniska lokaler för både mindfulness och yoga. Se mer på http://spiragardenare.se/

Camp Faravid vid byn Suijavaara är vårt guldägg vad gäller att öka vår medvetenhet genom naturen. De flesta av våra ursprungsbefolkningar ökar sin medvetenhet om sig själva med naturens hjälp. En själsresa där de vandrar ut i skogen eller fjällen i vald ensamhet och stillhet. Ofta fastande för att därigenom utforska det som finns inom dem själva, svaren på deras livsfrågor. Camp Faravid ger oss den möjligheten, att lyssna på oss själva och få de insikter vi behöver för vår vidare utveckling. Vi vandrar vid bäckar med friskt drickbart vatten och fjället Luongastunturi med vidsträckt utsikt över Sapmi, Finland och Sverige. Se mer på https://www.coldskills.com/camp-faravid

Vi skräddarsyr givetvis våra utbildningar utifrån era önskemål.

 


Mindfulness fördjupning, Sundsvall 

Mindfulness – även kallad medveten närvaro är ett effektivt sätt att träna ditt fokus, din medvetenhet och öka ditt välmående. Med enkla övningar lär du dig att bli medveten om dina tankemönster, bli mer närvarande, förbättra koncentrationen och bättre klara av utmaningar i både privat- och arbetsliv.
Mindfulness kan också hjälpa dig också att reducera stress, ge bättre sömn och minska depression/oro.

Denna kurs kommer att vara under 4 tillfällen ca 1 gång per månad fram till Juni 2020.

Planerad start Feb 2020.

 


Mindfulness 8-veckorskurs, Sundsvall

Mindfulness – sinnesfullhet eller medveten närvaro som det också kallas är ett förhållningssätt som gör att du bättre kan ta vara på nuet. Genom att träna mindfulness kan du minska din stress och lära dig fokusera på det som är väsentligt.

Med enkla övningar lär du dig att vara närvarande, behålla fokus och bättre klara av utmaningar i ditt privat- och arbetsliv. Mindfulness hjälper dig också att hantera förändringar, smärta och sova bättre. Andra fördelar som träningen kan leda till är fördjupad självkänsla, ökad kontroll av uppmärksamheten (välja, skifta och behålla den) samt förbättrad koncentrationsförmåga.

Vi startar vår uppskattade Mindfulness 8- veckors grundkurs i Januari 2020. Kursen hålls Fredagar kl 14.30-16.00.

Pris: 2695 kr

Anmälan via mail/pm till lena@godaenergier.se eller anna@happyhabitz.se

Anmälningsavgift 1 000 kr betalas till BG 5322-5777 senast en vecka efter anmälan
. Anmälningsavgiften är inkluderad i utbildningskostnaden på 2 695kr. Anmälan är bindande.

För mer information om dessa tillfällen, pm, maila eller ring.